Gyereknap habpartyval

Június 12-én fergeteges gyereknappal köszöntötte a nyarat az Ajkai Eötvös Loránd – Kossuth Lajos Általános Iskola alsó tagozata.

A rengeteg eső után kegyes volt hozzánk az időjárás, napsütéses szép reggelre virradtunk. A 9 osztálynyi gyerek 9 állomáson mérte össze ügyességét, rátermettségét, miközben fantasztikusan szórakoztak. A kollégák arcfestéssel tették ünnepibbé a diákok ábrázatát, majd egy másik állomáson a Lufibohóc (Horváth Csaba) fokozta a hangulatot és kedveskedett nekik lufikardokkal, lufiállatkákkal. A kézműves asztalnál egyedileg díszített napellenzőket készítettek a gyerekek a tanító nénik segítségével, később az újdonságnak számító fóliarajzolást is kipróbálhatták. Az alkotó foglalkozások közben sportosabb, mozgásos feladatok is vártak rájuk: a Forma-1-es pályán, a mocsárjárás és a célbadobás közben, valamint a roller-rallyn és az ugróiskolán szerzett pontok alapján dőlt el, hogy melyik csapat lesz a nap győztese. A nagy hőségben jégkrém-szünettel jutalmaztuk a kitartásukat.

Az eredményhirdetésre ebéd előtt került sor, melyen kiderült, hogy az 1.c, a 2.a és a 3.c osztályok bizonyultak a legsikeresebbnek. A nyereménycukorkákat ezen a kivételes napon rögtön, ebéd előtt elfogyasztották.

A gyereknap hatalmas meglepetéssel zárult: Leopold László tűzoltó óriási habpartyt rendezett iskolánk kispályájára, melyet sikongatva, boldogan vettek birtokba a kicsik. A partyhoz a fürdőhabot az ecoFamily adományozta számunkra, amit ezúton is nagyon köszönünk!

Herbentné Cserményi Virág és Szolga Andrea tanítók

Az esemény képei a fotóra kattintva érhetők el!