Return to Büszkeségeink

Díjazottjaink

Eötvös – Kossuth – díj


2022

 Füredi Richárd (8.c osztályos tanuló) az általános iskolai tanulmányait minden tanévben kitűnő eredménnyel zárta. Munkájára az igényesség, a precizitás és a megbízhatóság jellemző. Osztálytársai a közös feladatok elvégzésében számíthattak rá. Alkotó, kreatív módon alkalmazza megszerzett tudását. Példás szorgalmával, tehetségével városi, megyei és országos versenyeken elért helyezéseivel öregbítette iskolánk jó hírnevét. Részt vett több idegen nyelvi versenyen csapatban és egyéniben is, megyei szinten mindig az elsők között szerepelt. Jelenleg a középfokú nyelvvizsgája eredményét várja német nyelvből. Rajzversenyeknek is állandó versenyzője, amelyek egyikén országos 1. helyezést is elért. Testvérvárosunk, Unna pályázatára készített alkotása képeslap formájában is kiadásra került. Ajka városához kapcsolódó társasjátékok megalkotásában is nagy szerepet kaptak rajzai.


2021

Gaál Zsóka (8.a osztályos tanuló) iskolai tanulmányaiban maximális teljesítményre törekedett. Nyolc éven keresztül kitűnő eredménnyel zárta a tanéveket. Második osztályos korától magántanulóként folytatta tanulmányait, mindig mosolygós arccal, felkészülten érkezett a vizsgákra. Többször is elnyerte a „Magyarország jó tanulója, jó sportolója” megtisztelő címet. Zsóka a sakk sport területén kiemelkedő teljesítményt nyújtott. Az országos bajnokságok mellett rangos nemzetközi és világversenyeken öregbítette iskolánk, városunk, hazánk hírnevét. Sokszoros magyar bajnok a korosztályában, az uniós tagállamok bajnoka, háromszoros Európa-bajnok, háromszoros világbajnoki ezüstérmes.
Szorgalmával, kitartásával méltó arra, hogy példaként álljon iskolánk tanulói elé.


2020 (Borsos – díj)

Krózser Kinga

8.a osztályos tanuló részére

Krózser Kinga az általános iskolai tanulmányait minden tanévben kitűnő eredménnyel, valamint tantárgyi, szaktanári és osztályfőnöki dicséretekkel zárta. Munkájára az igényesség, a precizitás és a megbízhatóság jellemző. Osztálytársai a közös feladatok elvégzésében számíthattak rá. Alkotó, kreatív módon alkalmazza megszerzett tudását. Példás szorgalmával, tehetségével városi, megyei versenyeken elért helyezésével öregbítette iskolánk jó hírnevét. Az iskola közösségi életében aktív szerepet vállalt. Szabadidejét tartalmasan tölti, a zene, a képzőművészetek és az idegen nyelvek elsajátítása fontos szerepet játszik az életében.


2019 (Borsos – díj)

Friedrich Hanna

8.a osztály

Iskolánk nevelőtestülete a 2018-2019 tanévben egyhangúan Friedrich Hanna 8. a osztályos tanulót választotta a Borsos díjra alkalmasnak.

Hanna általános iskolai tanulmányait minden évben kitűnő eredménnyel zárta.

Viselkedése példamutató, mind a tanárokkal, mind a diákokkal szemben példaértékű. Csapatmunkában, közösségi életben aktív szerepet vállalt, olyan személyiség, aki segíti a gyengébbeket. Tartalmasan tölti a szabadidejét, alkotó, kreatív módon használja a megszerzett tudását. A 8 év alatt rengeteg szaktanári, osztályfőnöki, igazgatói dicsérettel büszkélkedhetett.

Számos versenyeredménnyel öregbítette iskolánk hírnevét. A teljesség igénye nélkül: biológia, német, informatika, matematika: városi, megyei és országos elismeréseket kapott.

Zongoraversenyeken arany fokozatú minősítéseket szerzett.

Méltán lehetünk mi is büszkék Hanna 8 évi munkájára!

IMG_20190625_090957.jpg